Osvežitev kuhinje

Preobrazba te kuhinje je zanimiva predvsem zaradi načina izvedbe.
Stene so seveda prebeljene, ampak kaj pa keramika in kuhinjske fronte?
Ta kuhinja je primer, da lahko poceni pridemo do velikih sprememb v našem prostoru.

Pri preobrazbi kuhinje nisem zamenjal ne keramike in ne kuhinjskih front, ampak sem njuno barvo spremenil s pomočjo folij. To je bila najcenejša in najhitrejša rešitev. Folije, ki sem jih uporabil so zelo trpežne in pralne. Na takšen način lahko enostavno posodobimo najemniško stanovanje. Prednost folij je namreč ta, da jih lahko odstranimo in s tem stanovanje vrnemo v prvotno stanje.

V kuhinji sem spremenil otok in pa jedilni del. Odstranil sem jedilno mizo in material uporabil kot podaljšek otoka. Kadar sva s spunco sama jeva kar za podaljškom otoka, ki je za naju dovolj velik. Kadar imava goste, pa uporabiva mizo, ki sicer služi kot pisalna miza. Postaviva jo na sredo dnevnega prostora, okrog nje postaviva stole in imava pravo jedilnico.

Izgled kuhinje in počutje v njen sta zelo pomemba. Če se v kuhinji počutite dobro, si želelite v njej preživeti več časa, in boljše kot se počutite, boljša je tudi hrana, ki jo pripravljate. To vem iz izkušenj.

preobrazba_kuhinja_prej1   preobrazba_kuhinja_potem1   preobrazba_kuhinja_potem5   preobrazba_kuhinja_potem3   podaljsek_otoka_kuhinja   preobrazba_kuhinja_potem4