Olajšajte si brisanje prahu – S PRAHšiNO dosežemo nedosegljivo

V preteklem tednu sem govoril o čistosti skupnih prostorov ter njenem vplivu na naše počutje. Tudi za privatne prostore velja, da se bomo počutili bolje, če bodo ti urejeni in pospravljeni. Bolje se bodo počutili tudi naši gosti.

Največji trn v peti vsakega bivalnega prostora je prah. Prah se usede prav na vsako površino. Ni pomembno, kako velika je in iz česa je narejena. Če je površina obrnjena navzgor, se bo na njej sigurno nabral prah.

brisanje prahu - prahsina

Prah je tudi tam, kjer ga ne vidimo

Prah pa ni samo na površinah, ki jih vidimo, ampak tudi na tistih, ki jih ne vidimo. To so lahko tla pod sedežno garnituro ali zgornji del omare. Kljub temu, da ga ne vidimo, pa ga vseeno tu in tam obrišemo.

Brisanje prahu je lahko zahtevno in nevarno opravilo

Največja težava, ki jo predstavlja prah pod sedežno garnituro ali visoko na omari je, da so te površine včasih zelo težko dostopne. Če želimo obrisati prah pod sedežno garnituro, jo moramo premakniti in če želimo obrisati prah z omare, moramo stopiti na stol ali na kaj višjega.

Če nerodno stopimo ali se nam spodmakne stvar, na kateri stojimo, pa je brisanje prahu lahko tudi nevarno.

brisanje prahu - PRAHsiNA

Zakaj si ne bi olajšali brisanje prahu?

Doma sem se odločil olajšati brisanje prahu na težko dostopnih mestih. Spomnil sem se, kako je to počela moja stara mama. Na vseh omaricah, ki jih je težko dosegla, je bil vedno položen časopisni papir. Tako ji ni bilo potrebno brisati prahu, ampak je samo vsake toliko zamenjala papir.

Koncept moje stare mame mi je sicer všeč, ni mi pa všeč njena izvedba. Časopisni papir izgleda grdo in tudi razmoči se, če ga slučajno polijemo. Poleg tega pa danes ni več samoumevno, da imamo doma časopisni papir.

Nadgradnja koncepta moje stare mame

Razmišljal sem, kako bi lahko nadgradil koncept moje stare mame. Spomnil sem se na material, ki ga uporabljam v grafične namene. To je tanek in fleksibilen material, ki je vodoodporen in trajen.

Nastala je PRAHšiNA

Izmeril sem vse težko dostopne površine in iz tega materiala izdelal…

Kako pa se imenuje te stvar, ki sem jo izdelal???

Hm?

Izdelal sem mašino za prah.

Izdelal sem PRAHšiNO.

Brianje prahu - prahsina
PRAHšiNO sem položil na težko dostopne površine in jo tam pustil. Ko se bo nabralo veliko prahu, jo bomo enostavno potegnili izpod sedežne garniture ali sneli z vrha omare.

brisanje prahu - prahsina

brisanje prahu - prahsina

Prah, ki se bo nabral na PRAHšiNI bomo posesali, obrisali z vlažno krpo ali splahnili pod tušem. Čisto PRAHšiNO bomo postavili nazaj na njeno mesto in pustili, da se na njej ponovno nabere prah.

brisanje prahu - prahsina

brisanje prahu - prahsina

Bi morda tudi vam PRAHšiNA prišla prav?

Če si bi tudi sami želeli olajšati brisanje prahu, me lahko kontaktirate.

Če mi boste po e-pošti poslali dimenzije, ki bi jih želeli zaščititi pred prahom, pa vam bom lahko odgovoril s konkretno ponudbo.

brisanje prahu - prahsina
Olajšajte si brisanje prahu na težko dostopnih mestih. Nehajte uničevati parket s premikanjem sedežne garniture in ne izzivajte sreče s stopicanjem po stolih in stegovanjem do težko dostopnih kotičkov, v katerih se je nabral prah.

Nabavite si PRAHšiNO 😉